cropped-DE6A9211.jpg

Per dags dato er jeg markedssjef i  Someday, en oppstarsbedrift med en visjon om å bedre den norske folkehelsen gjennom verktøy som bidrar til helsefremmende tiltak.

 

Hva har meg, kommunikasjon og sosiale medier til felles? 

Kjært barn har mange navn. For meg gjelder dette ordtaket alle de tingene jeg har lyst til å gjøre med livet. Jeg er opptatt av å hele tiden være i utvikling, og få med meg det som skjer rundt meg. Kommunikasjon har blitt et tema som interesserer, alt i fra effekten av spredning i sosiale medier, bedrifters krisehåndtering, til tiltak som kan fremme en merkevare (både person og bedrift).

 

Det er mange ulike måter du kan kontakte meg på.

Du velger selv hvilken måte du føler for å gå frem når du kontakter meg. Tweet, ring eller rop det ut. Under finner du noen måter du kan gjøre nettopp dette på.

Facebook: Cathrine Brudal

Twitter: CaKrise

Mobil nr: 41527755

Mail: cathrine.h.b@gmail.com

Hvis du har tilbakemeldinger på noe rundt bloggen kan du legge igjen en kommetar i feltet under.

Håper på å høre fra deg!